0749.045.261     contact@smartcomserv.ro     Cariere

Despre noi

SMART COMSERV

Compania SC SMART COMSERV SRL (sau dupa cum mai este cunoscuta : DEPOZIT ALIN) a fost infiintata in anul 2004 si in scurt timp a devenit unul din cei mai importanti furnizori de materiale de constructii din Pancota, iar apoi din tot judetul Arad si nu numai.

Ce facem

Inca de la inceput ne-am propus sa aducem pe piata produse de calitate, incheind in acest sens contracte de distributie cu producatori de renume european si mondial din domeniu, din care amintim: Wienerberger-Porotherm, Xella-Ytong, Knauf, Tondach, Bramac, Creaton, Velux, Carpatcement, Holcim si altii.

In acelasi timp, am investit continuu in echipamente si utilaje noi cu care sa venim in sprijinul nevoilor clientilor nostri si ne-am creat un parc auto cu autoutilitare de diverse capacitati pentru a putea livra in cel mai scurt timp orice fel de material direct in santier sau la domiciliul clientiilor.

Tot in intampinarea nevoilor clientilor nostri venim cu o echipa de vanzari tanara si dinamica, pregatita sa prezinte solutia cea mai adecvata la problemele clientilor, sa asigure consultanta tehnica si calculul necesarului de materiale.

Video Prezentare SMART COMSERV

Profesionalism

Competenta

Dezvoltare

Galerie Foto SMART COMSERV

Numerele vorbesc de la sine

1
Clienti

Daca un numar de peste 100.000 de clienti aleg sa ne acorde incredere anual, cu siguranta nu va vom dezamagi nici pe dumneavoastra.

1
Produse

Cu peste 10.000 de produse in stoc, ne bucuram sa putem veni in sprijinul nevoilor constructorilor.

1
Furnizori

Partenerii de incredere sunt parte din succesul nostru, de aceea ne mandrim cu peste 200 de furnizori pe care ne bazam zi de zi.

Acest site foloseste cookies pentru a va asigura cea mai buna experienta.